Jasper “Bahreinse Desert fox” Meinema

Onder perfecte weersomstandigheden werd gisteravond met 34 deelnemers op papier, gestart met ronde 13 van de zomercompetitie. Onder de deelnemers waren Jasper “Bahreinse Desert fox” Meinema en gastspeler Koos Storm. Koos hoort al jaren bij de absolute Nederlandse top van de Pitch&Putt wereld. En dat liet hij ook weer duidelijk zien door het NRT van Doetinchem 22 juni j.l. op zijn naam te zetten. Het was voor velen dan ook erg leuk om zo’n topspeler bij ons in de competitie te zien spelen. Declan liet deze ronde aan zich voorbij gaan. Waarschijnlijk moest nog bijkomen van zijn masterclass van de dag ervoor op de baan van Leeuwarden. 

Bij de strokeplay waren er veel gedeelde scores. Ook mede doordat er ook weer flink gelopen werd. Maar er stak maar een met kop en schouders boven uit en dat was Jasper Meinema. Friese/Bahreinse oefenmeester noteerde een prima 52 slagen wat hem de winst opleverde. Bart de Boer, Henk Nauta, Koos Storm en Tetty Smit werden allemaal 2e met een score van 55 slagen. 
Ook het 3e plek moest gedeeld worden onder Mient Kobes, Michiel Semplonius, Jan Pool en Johan v/d Veen, die met 56 slagen binnen kwamen. 4e werden Joey Steenbakker en Sjoerd de Boer met 58 slagen. 

Bij de stablefort was het Sander de Kroon die er weer eens met de winst vandoor ging. Sander kwam met een op 44 punten uit. Gerrit-Jan v/d Bos werd 2e met 43 punten. Jan Pool deed goede zaken door 42 punten te scoren. Thijs v/d Veen pakte het 4e plekje met 41 punten.