Meedoen aan de competitie is hartstikke leuk natuurlijk, maar het zijn wel vaak dezelfde gezichten bovenaan. Niks mis mee natuurlijk, maar het zou voor iedereen leuk zijn om de prijzen te strijden.

Daarom voegen we deze wintercompetitie een netto score klassement toe. Bij pitch & putt heeft iedereen zijn eigen handicap, dus daar moet je dan ook gebruik van maken vinden wij! Iedereen met een handicap boven 3 doet automatisch mee aan dit klassement.

Hoe werkt dat nu? Stel, jouw handicap is 18, en die van je flightgenoot is 3. Jij loopt een rondje 72, en je flightgenoot loopt 58. Netto loop jij dan 72 – 18 = 54, en je flightgenoot loopt 58 – 3 = 55.

Met deze nieuwe categorie maakt iedereen die meedoet aan de competitie kans om te winnen. Het maakt niet uit of je net bent begonnen of een doorgewinterde veteraan bent. Je handicap heb je voor een reden, dus daar maken we gebruik van!