Met een score van 15 onder par won Rolf Kwant afgelopen weekend zowel bij de mannen als de overall categorie. Hiermee is hij de eerste die het exclusieve blauwe Frisian Open colbert mag dragen!
Onze eigen Declan McCarron werd op 1 slag achterstand tweede, Marcel Ahuis werd derde.

Bij de dames won Esther de Schiffart, gevolgd door Tjitske de Jong en toekomstige topper Ypie Semplonius!

Bij de senioren was het Koos Storm die aan het langste eind trok, gevolgd door Noel Shannon en zomergast Sjoerdjan Brandsma.

Voor de eerste keer in Nederland hadden we een junioren categorie, waar zelfs 2 Koudumer junioren aan mee deden: Thijs van der Veen en Sander de Kroon! Helaas was het trio Ierse junioren net wat te sterk, Jake Shine werd eerste, gevolgd door – neefje van – Bobby McCarron en Trevin Guiren.

Als laatste, maar zeker niet de minste, de ongekend spannende nettoscore categorie: na 2 rondes zaten er maar 4 slagen verschil tussen de mannen Sjoerdjan Brandsma, Sander de Boer en Jelle van der Werf! Met een meer dan uitstekende derde ronde won Sjoerdjan deze categorie, gevolgd door Sander en Jelle.

Vanuit de WTC, nogmaal gefeliciteerd aan alle winnaars!