Golfen, BBQ en bier, wat wil je eigenlijk nog meer. Dit jaar staat het eindfeest van de zomercompetitie in het teken van hop. Zaterdag 21 augustus gaan we om 15:00 van start met het HOP toernooi. Een toernooi in de vorm van crosscountry, alle holes dwars door elkaar van lang tot superkort en her en der een uitstapje. Na het toernooi staat om 18:00 de BBQ klaar en kun je alvast een bodempje leggen voor de bierproeverij die later op de avond plaatsvindt.

Schrijf je in! Lees hieronder alle details.

HOP toernooi
Zaterdagmiddag om 15:00 verzamelen we ons en gaan we beginnen met het HOP toernooi, gespeeld in het format strokeplay op een crosscountry hole indeling. Je loopt dan niet een standaard ronde van hole 1 t/m 18. Je loopt kris kras door de baan heen en slaat bijvoorbeeld van de afslag van hole 10 naar de green van hole 11. De baan bestaat uit een flink aantal korte holes en een aantal lange holes, dus een ijzer 9 of 8 kan heel handig zijn. De organisatie is dan ook niet zo streng en je mag dan ook één extra club dan normaal meenemen. Naast dat je “gewoon” stokeplay aan het spelen bent, kom je ook nog andere hindernissen tegen in de baan waar je slagen aftrek mee kunt verdienen. Iedereen kan winnen!

Dit maal zijn we in een gulle bui en maken we meteen de prijzen bekend voor de nummers 1, 2 en 3. Zo weet je waar je voor speelt. Oh ja, iedereen heeft prijs 😉! Maar ben je 1e, dan hebben we een bier brouw pakket t.w.v. € 60, 2e een bierproeverij pakket t.w.v. € 35 en 3e een bierproeverij pakket t.w.v. € 20. En voor de winnaar is er natuurlijk ook een wisselbeker, de heuse HOP-bokaal.

Voor € 15 p.p. doe je al mee en maak je kans op deze prijzen.

BBQ
Om 18:00, na het HOP toernooi, staat de BBQ voor je klaar. Iedereen is welkom! Dus neem je je partner, familie of vriend(in) mee, geen probleem. Heb je meegedaan aan de zomercompetitie, dan betaalt de WTC de BBQ voor jou. Heb je niet meegedaan of neem je iemand mee, dan vragen wij een kleine bijdrage van € 17,50 p.p.

Bierproeverij
Nadat je een bodempje hebt gelegd bij de BBQ gaan we om 20:00 beginnen met een bierproeverij. Je proeft dan allerlei verschillende soorten bier met ieder hun eigen smaak. Van licht tot donker en laag tot hoog alcoholpercentage, alles komt aan bod. En tussen ieder biertje door kun je je smaak weer even resetten door wat stokbrood te eten. De proeverij is voor iedereen boven de 18. Mocht je nog moeten rijden, je hoeft het bier niet allemaal op te drinken 😋. De proeverij neemt ongeveer 2-2,5 uur in beslag. Kosten hiervoor zijn € 10 p.p.

Voor de mensen die geen gluten mogen hebben, hebben wij ook speciaal glutenvrij bier in de proeverij. En doe je mee aan de glutenvrije proeverij, dan rekenen wij hier een speciaal gereduceerd tarief van € 5,- voor.

Inschrijven

Je emailadres wordt alleen gebruikt voor nieuws van de WTC.